top of page
Search
  • Writer's pictureatlantiskabile

Kida'nın Mektubu | Tanıtım

Updated: Nov 20, 2021

‎‎‎Kim duymamıştır ki kayıp ve büyülü kıta Atlantis’i? Bir efsanenin gerçeğe dönüşmüş hali Atlantis; etkinlik, sohbet ve paylaşım odaklı bir sosyal kulüp topluluğudur.


Bir varmış bir yokmuş… Bir dakika, sıkıldınız mı bir var bir yok olan bütün şeylerden? Atlantis, bütün görkemi, hikayesi, konsepti ve etkinlikleriyle var olmak için burada. Bir varmış bir yokmuş demişken hikayeye değinmeden olmaz.


Bir gün ailecek otururken gelen “Postanede bekleyen bir paketiniz var” mesajıyla kendimi postanede buldum. Gönderen kişinin ismi yazmıyordu ama alıcılarda kendi ismimi ve ailemden iki kişinin daha ismini görüyordum. Hafif, mavi ve gösterişli bir paketti. Paketi açtım, içinden bir mektup, bir harita ve bir anahtar çıktı. Mektupta yazanlar ise Atlantis’in yeniden kurulması için adeta bir sebepti.


Mektubu merak ettiğinizi biliyorum ama şimdilik sizinle paylaşamam. Sadece size mektubu gönderen kişiyi söyleyeyim; ismi Kida. Mektubu okumak için, birbirinden keyifli ve yaratıcı etkinliklere katılmak için, sohbet ve dayanışma için sizi de Atlantis’e bekliyoruz. Kayıp kıtamıza giriş için davetiye almak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz!

59 views0 comments

Recent Posts

See All

Katılım Koşulları ve Kurallar

Katılım Koşulları - VIP olup olmamanızın bir önemi yok. Artık VIP üye olmayanlarda bir kabileye girebildikleri için seve seve kabul ediyoruz. - Aktif* karakter olmalısınız. (Gün sayınız önemli değil a

Post: Blog2_Post
bottom of page